Lessen

Veel mensen hebben last van hun nek, schouders en/of rug. Of het nu is van een zittend beroep of van veel of verkeerd sporten. Ik let puur op de houding en ademhaling tijdens de oefeningen. Als je één uur traint, moet je de les zonder moeite kunnen volhouden. Sterker nog, je denkt, ben ik al klaar?! 

Gefocust en gecontroleerd

Geen zware belastbare oefeningen die je ontelbare keren moet doen. Ik train je op een unieke wijze middels klassieke oefeningen van ballet gemixt met yoga. Ontwikkel samen met mij een rechte rug zónder blessures!

Hoe ziet een workout eruit?

  • Warming up op de mat
  • Oefeningen aan de barre
  • Oefeningen in het center
  • Cooling down op de mat

Personal Workout

€ 55per les
  • Ervaar de unieke mix van klassiek ballet en yoga met één op één begeleiding van Kathleen.

De lesduur bedraagt één tot anderhalf uur. Mijn advies luidt: kom tweemaal per week langs voor een workout. Zowel groeps- als privélessen zijn mogelijk.

Zelf de unieke Barre Ballet workout ervaren? Boek nu een proefles met 50% korting.

Barre Ballet Groepsles

€ 25per groepsles
  • Groepsles voor maximaal 3  personen. Profiteer van een laag bedrag per persoon, per les! Een groepsles telt minimaal 2 personen.

Sterke spieren opbouwen door middel van krachtoefeningen met je eigen lichaam. Je loopt de deur uit alsof je de catwalk op gaat! Ik nodig je graag uit om een proefles mee te doen en te ervaren hoe lekker het voelt om te trainen. Puur bezig zijn met je zelf en je lichaam. Je ontdekt spieren waarvan je het bestaan niet wist! Het doel is om sterk te worden én te blijven.

Vraag een proefles aan